Greve-Sundby 2-0 1 div. damer

332

Før kampen blev der talt ved taktikmødet hvad der skulle ske for at vi kunne vende skuden, men et er teori og andet er praktisk, og vi kom desværre ikke ud på banen med det vi havde snakket om, for hjemmeholdet var først på bolden og var mere fysiske i nærkampe end os, og det kom vi desværre til at mærke, da først Pernille Helmark der ikke er bleg for en nærkamp hun måtte gå ud med en skade tå, og lidt efter lå Thea Tamara-Roque Krag i græsset da hun ellers kom godt og vil blokere bolden, men i første omgang kom hun op og stå, men lidt efter så måtte hun gå ud med et skadet knæ. Vi ønsker både Helmark & Thea god bedring, og håber i begge kommer på fodbold banen igen snart.

Simone Ewert kom på mål isf Thea & Line Anker erstattet Helmark

I mellem tiden fik Greve scoret til 1-0 på et langskud op under overliggeren.

Der skulle i anden halvleg fightes noget mere og vinde nærkampene hvis vi skal være med i kampen, og ellers forsætte med at spille god fodbold, som vi mester i når det lykkedes.

Greve fik scoret igen til 2-0, og det gjort det for alvor svært at vende skuden igen.

Vi sætter Armela Muminovic front og håber på hun kunne gøre en forskel til sidst, men det hjalp desværre ikke, og vi måtte gå fra banen med det 3. nederlag på stribe i turneringen.

Næste kamp er hjemme mod Skjold Birkerød Kl. 13:00