Forside Klubbens historie

Klubbens historie

Klubhus bygges 1999

Klubhuset 1999

Sundby Boldklub er en gammel Amager-klub, stiftet i 1922 og med sine rødder dybt begravet i den Københavnske arbejderbevægelse.

Det var 7 unge, der i kvarteret omkring Tyrolsgade der fandt sammen om at starte en fodboldklub.
Igennem årene har der naturligvis været både op- og nedture, som da klubben lige var ved at lukke, da bestyrelsen pludselig forlangte, at man betalte sin kontingentrestance.

Heldigvis “overlevede” klubben og fremgangen har siden været støt stigende. Det har naturligvis haft sin betydning, at der igennem årene har været gode klubhusfaciliteter til rådighed for medlemmerne, så man har kunnet passe de sociale opgave, som man altid har taget meget alvorligt.

Med udflytningen fra Amagerbro Idrætsanlæg til Kløvermarken i år 2000 mistede klubben mange af de unge medlemmer, da børnene nu skulle over Amagerbrogade for at komme til klubben, men på få år skabte man igen en stærk ungdomsafdeling, som i dag består af mere end 500 medlemmer, et Akademi og en seniorafdeling på 200 medlemmer.

Klubhus 2015

Klubhuset 2015