Piger 2005

holdfoto-u12-piger-x1200-785Årgang er yderst velfungerende, med to gode og engageret trænere der løbende uddanner sig, en god gruppepiger og god forældreopbakning.

Pigerne spiller i løbet af året både kampe og stævner, ligesom der også findes på diverse sociale tiltag.

Pigerne på 2005 årgangen vil rigtig gerne have nogle nye holdkammerater, så du er velkommen til at kontakte træneren hvis du vil prøve, hvad enten du har spillet før eller ej.

Sommertræning:

Der trænes udendørs hver mandag og onsdag kl. 16:30-18:00 på Kløvermarken. De fleste piger på holdene har købt fodboldstøvler, hvilket en god idé, men kondisko er også anvendelige. Vent evt. med at købe støvlerne til efter første træning. Skinner er kun obligatoriske til kampe, men også en god idé til træning. Spillesæt (t-shirt, shorts og strømper) kan købes, men er ikke et krav. Tal først med træneren herom.

Vintertræning:

I vintersæsonen trænes der indenfor samme tider som om sommeren. Her vil vi vægte teknisktræning og boldkontrol høj.

Skal man kende nogen på holdet?

Nej, ikke alle kendte hinanden på holdet inden start. Man kan således sagtens starte på holdet uden at kende nogen. Men det er vigtigt at træneren kontaktes, før man møder op.

Hvordan forløber en typisk træning?

For denne aldersgruppe handler det om at få boldfornemmelse og styrke. Vi laver derfor en række øvelser, der med bolden i centrum skal give en større boldsikkerhed. Vi starter med opvarmning og en række boldøvelser, lidt kamptræning, hvor vi øver det, vi netop har trænet og og slutter som regel med styrketræning, når vi er godt varme. Omklædning kan ske hjemmefra eller i klubben.

Kampe?

Vi har ét hold tilmeld i DBU’s holdtunering og vi deltager også i stævner, bade ind- og udlandske, hen over sæsonen samt vintertunering på kunst.

Hvad koster det?

Den aktuelle pris kan ses under klub info. Kom og vær med et par gange først og se om det ik’ er noget for dig.

Hvem er vi?

Hvis du vil se hvem vi er, kan du komme ned på Kløvermarken og møde os.

Gem

Træning