Ny Målmandtræner for de bedste målmænd i drengeafdelingen fundet !

666

Vi er stolte over at følge i pigeafdelingens fodspor  og fået ansat en målmandstræner for vores bedste drenge. Målmænd MIK LARSEN en velkendt målmand i Sundby regi og Mik vil også indgå i klubbens nye 1 hold trænerteam som ass træner i KS , velkommen hjem til den røde humørbombe og et kup for alle drenge målmænd i klubben , mik kommer til at træne klubbens bedste målmænd i årgang U17-U16-U15-U14-og enkelte målmænd yngre efter mik eget valg træningstider vil blive offentliggjort start august ….

Derudover vil der blive afholdt 1 måske 2 målmandscamps i løbet af året en forår og en efterår over en hel weekend hvor ALLE klubbens drenge målmænd vil kunne tilmelde sig og her vil man kunne træne sammen med nogle af klubbens bedste herre spillere da der vil være hjælp til Mik af hans holdkammerater fra klubbens bedste herre hold i KS ! Der vil i løbet af August blive sat dato for den første af denne super mulighed for Sundby talentfulde drenge målmænd og hvordan man tilmelder sig og pris !.

Tillykke til Sundby boldklub og tillykke til Mik Larsen vi håber på et langt samarbejde …..

vi ses i klubben

Jesper Kylle Langhorn