Sundby BK-Skjold Birkerød IF 5-0 1 div. damer

253

ålscore: Nana Gram 2, Simone Johansen, Camilla Andersen & Line Anker hver 1 mål.
———————————————————

Der stod meget på spil i dagens kamp, for vi skulle ud og have de 3 point, som vil være forventet når modstanderen ligger i bunden, men efter som vi har spillet på det seneste og samtidig tabt de foregående 3 kampe, så var selvtilliden ikke helt i top før dagens kamp, og så er det lige meget om Birkerød er et top eller bundhold, for så kunne kampen ende mere lige.

Da dommeren fløjter op, så virker vi mere klar og parate end de foregående kampe, for efter cirka 2 minutters spil kommer Nana Gram igennem og forbi målmanden, og kunne score i tomt mål til 1-0.

Allerede i 5. min bringer Camilla Andersen os foran 2-0 på et godt langskud lige ude foran feltet, så lander bolden op under nettaget, det kommer efter et hjørnespark, som ikke helt blev til noget, og så lander bolden for fødderne på Camilla Andersen.

Vi forsatte med at være totalt spil styrende, og vi var bestemt ikke færdige endnu med at score mål, for i 12. min får vi et godt angreb med gode pasninger, og til sidst prikker Nana Gram bolden i kassen.

Simone Johansen gør det til 4-0 i 18. min. da hun tager et godt løb mod mål, og bliver presset til det sidste, men så prikker hun bare bolden hen over keeperen og så i mål. Fantastisk mål.

Efter alle de 4 mål, så slipper vi lidt på speederen, og kører den lidt i “Cruise Control” frem mod pausen.

Efter pausen, så prøver vi igen at presse Birkerød, for vi vidste at Birkerød nok vil komme ud og angribe os fra start, men det fik de som ikke rigtig lov til.

I det 55. min lægger Simone Johansen bolden på tværs ind i feltet og så kommer Line Anker løbende og glider bolden i netmaskerne til 5-0.

Vi holder den hjem uden rigtigt at give Birkerød nogle chancer i kampen.

Det var dejligt med en sejr igen, og vi er igen med i topstriden.

Øvrige resultater…
B93-Greve 0-1
FC Damsø-Østerbro 1-0