Vil du være med til at bestemme

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foreningerne og klubberne på Kløvermarken er gået i gang med et helhedsprojekt for et sportsmekka på Kløvermarken.
Projektet er finansieret ved en underskudsgaranti på kr. 100.000 fra Amager Øst Lokaludvalg, 25.000 kr fra Amager Kultur og 15.000 fra 15 foreninger.

I den forbindelse afholdes der en workshop tirsdag den 15.8 fra kl. 18 – kl. 21.30, hvor input fra foreningerne og klubberne danner det videre grundlag for arbejdet.

Jeg kunne godt tænke mig at nogle yderligere medlemmer/interessenter af Sundby Boldklub kunne deltage i denne workshop. Dette burde være medlemmer, der er meget interesseret i udviklingen af lokalområdet med henblik på bedre faciliteter samt en bedre udnyttelse af området.
Såfremt I har interesse i dette bedes I kontakte undertegnede hurtigt på telefon 20358449 eller mail bent_kristensen@yahoo.com.

Bent Kristensen
Bestyrelsesmedlem