Forside Web Udvalget

Web Udvalget

Webudvalget er en gruppe, som styrer og værner om Sundby Boldklubs online medier. Herunder især denne  nye hjemmeside samt  sociale medier og alternative platforme.

En række holdledere og trænere kan sagtens selv producere nyheder og billeder, men ofte er der lige brug for den sidste håndsrækning, for at det bliver placeret pænt på klubens medier.

Samtidigt er klubbens hjemmeside og andre medier en så afgørende drift af klubben, at det kræver ekstra opmærksomhed.

Der er pt. tre medlemmer af Webudvalget, men det er vores intention at finde et par personer mere. Dine kvalifikationer må meget gerne læse sig op af følgende.

• Erfaring med eller villighed til at lære at bruge WordPress hjemmesidesystemet
  • Erfaring som tekstforfatter eller fotografering, på et eller andet niveau
  • Anden erfaring eller vilje & lyst, som du mener kan bidrage

Vi ser det som et fællesskab, hvor vi naturligvis mødes over en kop kaffe en gang imellem, men ellers kan de fleste opgaver klares hjemme fra egen computer.

Uanset om du gerne vil give et par timer om ugen eller nøjes med at lægge en nyhed eller to ud om ugen, så kontakt os for videre aftale.